JAM Orientering

Afdelingen henvender sig til medlemmer som interesserer sig for orienteringssporten. Orienteringsløb er løb efter kort med kompas som hjælpemiddel. Banen er indtegnet på et kort med et antal "poster", som skal findes i den rigtige rækkefølge i skoven.
Aktiviteterne koncentrerer sig om:
Afholdelse af jernbanemesterskaber i orientering hvert forår.
Deltagelse i USIC- mesterskaber i orienteringsløb samt landskampe i Euro group.
Årets sæson sluttes af med det årlige efterårsløb.
Hygge og samvær i forbindelse med ovennævnte er højt prioriteret.
Orienteringsafdelingen er gennem Jernbanefritid tilsluttet Dansk Orienteringsforbund under Dansk Idrætsforbund hvorfor vi kan deltage i store officielle orienteringsløb.Vores egne orienteringsløb er som regel indlagt i et større officielt løb.    

Klubbens mand indenfor O-sporten er Bjarne B jensen,

Orienteringens afdelingens efterårs løb

En stor løbe weekend i Jernbanefritid, blev søndag afrundet med orienteringsafdelingens efterårsløb i Hareskoven, ja en del af Hareskoven hvor man ikke kommer så tit, nemlig nordøst for Hareskovens station. Løberne mødtes henad 9:45 ved vores beachflag og man kunne starte fra kl 10:15. Jernbanefritid løberne var sat på "åben bane" og på en længde som svarede til hvad man normalt løber i aldersklasserne. Det gode ved den løsning er at der er flere løbere i forskellige klasser som løber samme bane, hvilket vi jo alle kom til at mærke, ligesom der også er en række civile løbere på banen, da vores løb jo er " købt ind i et civilt orienteringsløb"

Vi havde for første gang vores nye o løber Irina Kypriyanova med, og på nær en enkelt, så blev vi alle sat på på plads af Irina, som jo nok allerede der har løbet sig ind på landsholdet i D21, hvilken debut i jernbanefritid, og så kom hun lige fra en længere pause ! På banen startede 32 løbere, herre og damer, og Irina løb sig ind på en 4 plads, kun overgået af 2 tidligere landsholdsløbere og en tidligere militærverdensmester !

Efter løbet var der bad og samling i Ballerup OK s klubhus, hvor der var kaffe/kage, præmier og efterfølgende afdelingsmøde hvor der blev skiftet formand, idet Jan Truelsen havde bebudet sin afgang og Malene Løkke fra Atkins tog over.

Vinderne i jernbanefritid blev:

D21 : Irina Kypriyanova, JAM

D45: Malene Løkke, Atkins

D50: Susanne G Thomsen HI

D70: E`lisa Sørensen HI

H50: Jens Jørgen Hansen HI

H60: Niels Aabye, Jernbanefritid

Hele resultatliten kan ses under "resultater"